Majestatea sa, Regina Elizabeth II, continua sa impresioneze

September20

Q3

Majestatea sa, Regina Elizabeth II, continua sa impresioneze

A adunat la Ceremonia iesirii sale din cadrul uman si a trecerii ei in zona de @ ingeri pazitori@, pe aproape toti liderii lumii. Indiferent de nationalitate, culoare, directii politice, religie, cultura…

Iar in zilele premergatoare Ceremoniei funerare, a fost comemorata de poporul sau, cel care i-a aratat respectul si multumirea, cu milioanele, intr-o organizare si mobilizare, fara precedent. Cred ca vor fi generatii care vor revedea aceasta incredibila Ceremonie.

Cozi de zeci de km, cu oameni in tacere si smerenie, pentru a face o ultima reverenta la capataiul ei.

Dar nu doar UK, Irlanda si Scotia au comemorat viata Reginei Elizabeth II, CI O LUME INTREAGA.
Worldwide, zeci de cladiri, stadioane, avioane, aeroporturi, institutii, au afisat drapelul Angliei si chipul Reginei, reprezentandu-l cu seninatate.

Presa nationala si internationala, Social Media, companii, asociatii, institutii, guverne, presedinti.
Toti i-au ridicat omagii, celei care a reprezentat un simbol pentru commitment, un simbol al intelegerii pacifiste, fiind simpatizata si indragita in intreaga lume.
Milioane de oameni, in toata lumea, au plans pentru ca au iubit o, au regretat pentru ca reprezenta o speranta de pace si de bine pentru ei, multi si-au aratat recunostiinta si respectul.

Iar Ceremonia Funerara a fost coplesitoare. Cu o organizare apropiata de perfectiune, cu o desfasurare de forte militare, politie, costume diverse, muzica de fanfara si corala inaltatoare, slujbele in cele doua catedrale, absolut deosebite si impresionante.

Urmarind Ceremonia Funerara pe SkyNews, am surprins cateva imagini incredibile.
Cu locul Reginei in fata altarului, care arata ca si cum Regina era chiar in persoana in fata altarului, purtand o capa cu aripi si o palarie de flori…asta imi inspira “designul”, nu stiu daca cineva a dorit sa fie asa, dar ceea ce a iesit, mi se pare fabulos…

Screenshot_20220921-224640_Video trimmer
Dar cred ca cel mai tare m-a impresionat, plecarea din Londra, pe drumul plin de oameni, asteptand, pe kilometrii intregi trecerea convoiului in aplauzele lor… Pe drumul luminat de soare…Si apoi, intrarea in Palatul Windsor, printre florile oamenilor presarate pe intreg gazonul, condusa fiind de armata sa si asteptata de angajati, de calul si de cainii sai, de membrii familiei, prieteni, preoti si minunatul cor.

20220919_213558

Ceea ce s-a desprins ca invataminte si inspiratie, pentru o lume intreaga este, sa folosim diplomatia adevarata, sa apreciem organizarea, calitatea, respectul sa fie una dintre valorile esentiale ale unei societati, care pentru a cunoaste bunastare, trebuie sa aiba atitudine, sa creditam cu incredere echilibrul, inteligenta, experienta, cunostiintele, intelepciunea, indiferent de varsta. Si fara discriminari.
Q8

S-au prezentat multe lucruri frumoase, reale, despre Regina in aceste zile. Eu voi spune doar ceea ce am scris pe biletelul pus intr-un buchet de flori, luminat de o lumanare, pe care le-am depus, in semn de respect, impreuna cu fiul meu, la Ambasada UK in Bucuresti.

Good heart, Smart, Wise, Patriot, Good Mother, Strong, Funny, Beautiful
Queen Elizabeth II

Drum Lin Majestate!

photo credits: SkyNews, Reuters, Google, Facebook

Q4 Q5


20220922_213211

20220922_213331

20220922_213723 Q2Screenshot_20220920-225752_Facebook Screenshot_20220921-223132_Video trimmer

 

 

posted under important events
 
  • Log in