Digital media
 
Digital Publishing - Digital Media
Digital Publishing - Digital Media
                                                                                                                                                                 content 2011

Cu o platforma Digital Publishing, publicatiile companiei inseamna mai mult decat documente PDF download-abile, oferind clientilor posibilitatea de a le citi online si de a actiona imediat dupa ce au citit informatiile care ii intereseaza.

Astfel, acestia pot sa acceseze alte site-uri de interes inserate in publicatie, sa completeze formulare de inregistrare, sa cumpere produse/servicii, sa acceseze site-urle Social Media, sa posteze comentarii, etc.

Continutul se citeste ca si cum ai rasfoi o revista, se poate urmari ca si cum ai urmari un material TV fiind in acelasi timp interactiv.

Este un instrument nou, inovativ, folosit cu succes in Strategia Digital Marketing, in actiunile de marketing care urmaresc
cresterea ratei de conversie avand o mare influenta in a-i face pe cititori sa actioneze elementele de Call-To-Action
consolidarea reputatiei brand-ului


Cele mai importante beneficii pe care Digital Publishing le poate aduce:

Reclamele inserate sunt interactive, astfel incat, cititorii pot sa acceseze ofertele usor si rapid. Fiind interactiv, creaza o conexiune intre cititori si produsele/serviciile oferite, acestia avand oricand posibilitatea de a a actiona elemente Call -To-Action cum sunt: “ discuta cu altii despre..” “ spune-ti parerea”, “ link catre site-ul companiei”, “recomanda mai departe produsul/serviciul”, etc.
Interactivitatea ofera utilizatorilor atat posibilitatea de a citi continutul cat si cea de a urmari secvente video sau de a raspunde reclamelor ( de a cumpara produse si servicii, de a completa un formular de inscriere sau de a raspunde la un sondaj), atunci cand doresc, direct din document.
Intr-o reclama, este trecut website-ul companiei, crescand atfel sansa ca cititorul sa devina clientul acesteia.
Fiind o publicatie digitala, aceasta poate fi accesata oricand si de oriunde ( indiferent care ar fi aria geografica targetata).

Cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le aiba o Publicatie Digitala:
In afara de text, grafice, fotografii, ofera posibilitatea de a integra videoclipuri, prezentari online, oferind astfel cititorilor o experienta placuta si utila
Google Analytics poate fi integrat ca instrument de masurare a rezultatelor online
Intreaga platforma este SEO friendly, fiind indexata de motoarele de cautare
Permite download fisiere sau download-ul intregii publicatii
Include un search intern pentru a facilita accesul rapid la informatia dorita
Permite rasfoirea paginilor (page-flip navigation) si zoom –in- zoom, oferind cititorilor o experienta placuta
Permite integrarea cu website-ul companiei, cu blog-ul si cu portalurile Social Networks (Facebook, LinkedIn, Twitter)
Poate fi folosita ca Newsletter, pentru o Revista Digitala ( Digital Magazine), pentru un site E-Commerce (ca interfata a unui site de comert electronic, cumparaturile putand fi efectuate direct din aceasta platforma) sau pentru orice alt tip de business.
 
Home  |   Tools  |   Social media  |   About  |   Digital media  |   Resources  |   Noutati  |   Blog  |   Sitemap  |   Contact
O parte din continutul acestui website este protejat prin Copyright